Psoratinex/Soratinex sikersztorik Nagy-Britanniából - Lucy Jones, 40 éves

Azt hittem, a pikkelysömöröm vissza fog térni, de nem így lett!

Ötéves voltam csak, mikor először jelentkezett nálam a pikkelysömör. Az volt a 35 évnyi, betegséggel való küzdelem kezdete. Édesanyám először a fejbőrömön talált pikkelyeket, mikor a hajamat mosta. Ezután szépen lassan az egész testemen elterjedt.

Lucy_Jones
Lucy a férjével

Próbáltak szteroidos krémeket adni nekem, illetve szóba került a fényterápia is, de vitiligóm van (a bőr tartós, pigmenthiányos foltokkal járó rendellenessége – a szerk.), ezért az nem volt lehetséges. Kilenc éves koromban a londoni St. Thomas kórházba kerültem három hétre, itt krémet krém után kentek rám, míg végül édesanyám azt mondta elég volt és hazavitt.

LJ_lábEzután állandó volt a küzdelem, hullámhegyek és hullámvölgyek követték egymást. 15 évig használtam Dovonexet, ami ugyan valóban elmulasztotta a pikkelysömört, de amint abbahagytam a használatát, rögtön újra jelentkeztek a tünetek. A bőröm papírvékonyságú lett, és még akkor is fájt, amikor épp tünetmentes voltam. Olyan érzés volt, mintha lereszelték volna a bőrömet.

A háziorvosom úgy gondolta, a krém teszi a dolgát, de én nem így éreztem.

Egész életemben kényelmetlenül éreztem magam a bőrömben. Egyfolytában aggódtam, hogy a száraz, lehámlott bőrdarabok meglátszanak a ruhámon, mikor testnevelés órára öltöztem át. Hatással volt a gyerek- és tinédzserkoromra. Ma már nekem is van két gyerekem, hat és hét évesek, és nem szeretek úszni menni velük, mert félek megmutatni a bőrömet nyilvánosság előtt.

Egy időben azt javasolták, hogy auto-immun injekciókkal kezeltessem magam, amik elnyomnák a szervezetem reakcióit, és állították, hogy ez hatalmas hatással lesz az életemre. Én azonban aggódtam a mellékhatások miatt, ráadásul állandóan vértesztekre kellett volna járnom.

2018-ban édesanyám olvasott a Soratinexről (a Psoratinex angol nyelvterületen forgalmazott márkaneve – a szerk.), és bár először aggasztott az ára, úgy gondoltam, adok neki egy esélyt. Az eredmény elképesztő volt. Már az első hét napban éreztem és láttam a változást, majd szépen lassan elkezdett tisztulni a bőröm. Ez e legcsodálatosabb kezelés, amit valaha kipróbáltam. Mostanra teljes bizalommal vagyok a termékek iránt.

LJ_2

Egyedül attól tartottam, hogy ha abbahagyom a kezelést, a pikkelysömör visszatér – ugyanúgy, ahogy minden más kezelésnél is, amit eddig próbáltam – de nem így lett! Mostanra nagyjából 95%-ban tünetmentes vagyok. Az árával kapcsolatos aggályaim is eltűntek. Ha figyelembe veszem, hogy milyen régóta tünetmentes vagyok, tulajdonképpen még olcsónak is mondhatjuk.

A gyerekeimmel még mindig nem voltam strandon, mert még nem szoktam meg a gondolatot, hogy egészséges a bőröm. Igazi sokként ért a felismerés és még kell egy kis idő, hogy megszokjam. De most hogy itt a nyár, ideje elfogadnom, hogy tényleg jól érezhetem magam a bőrömben.

Eredeti cikk: https://www.franklpharma.co.uk/article/lucy-jones 

FONTOS! A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek személyes tapasztalatai. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!