Psoratinex/Soratinex sikersztorik Nagy-Britanniából - Andy Taylor, 56 éves

41 év pikkelysömörrel, majd hat hét alatt eltűnt a 80 százaléka!

andytaylor portraitA pikkelysömör tünetei először 12 éves koromban jelentkeztek rajtam. Elég boldogtalan gyerekkorom volt, sokat szorongtam, vélhetőleg a stressz hozta ki belőlem. Először csak a karjaimon jelent meg, ami miatt sok megaláztatásban volt részem az iskolában, ahogy az lenni szokott.

Idővel egyre rosszabb lett, és mire 30 éves lettem, a testem 80 százalékát ellepte a pikkelysömör. Az emberek folyamatosan furcsán néztek rám, ami miatt depressziós lettem. A munkahelyemen mindig fehér inget viseltem, amin átlátszott a pikkelysömör és a munkatársaim is mindig jelezték, hogy vérzek. Szörnyű volt!

Minden szokásos szteroidos krémet kipróbáltam, ezeket azonban nem szeretem, mivel nagyon kikészítik az ember bőrét egy idő után. Az immunszupressziv készítmények pedig néhány év után már májelégtelenséghez vezettek. Mai napig kórházba kell járnom háromhavonta, hogy ellenőrizzék a májfunkcióimat.

ATkéz
Andy keze a kezelés előtt és után

Amikor már semmi sem használ, mindent kipróbálsz, ami reménykedésre adhat okot. Nemrégiben ajánlották a Yiganerjing kínai gyógynövényes kezelést, ki is próbáltam, és úgy tűnt, hogy hat, de nem voltam biztos a dolgomban, rossz érzés fogott el. Nagy meglepődésemre beleütköztem az illetékes angol hatóságok weboldalán egy figyelmeztetésbe, hogy valójában a Yiganerjing szteroidot tartalmaz és ez váltja ki a gyors, de hosszútávon semmiképpen sem vállalható hatást.

ATboka

Ekkor olvastam a Facebookon a Soratinex-ről (a Psoratinex angol nyelvterületen forgalmazott márkaneve – a szerk.) és úgy döntöttem, hogy adok neki egy esélyt. A legjobban az tetszett benne, hogy nem tartalmaz szteroidokat, és így is sokan hatásosnak írták le. A kezelés három részből tevődik össze, amely nagyon egyszerű. A bőrre fel kell vinni először egy gélréteget, egy krémréteget majd egy olajréteget. Amikor feltettem a rétegeket egyből megkönnyebbült a bőröm és azt vettem észre, hogy egyből szebb lett. A gyártó azt mondja, hogy a kezelés hat hét után lesz eredményes, de én már pár nap után észrevettem a javulást. Nem hittem el! A hatodik hét után a sömör teljesen eltűnt a lábaimról és helyette sima, piros maradt a bőröm, amely folyamatosan javul.

Azt mondanám, hogy a tűnetek 80 százalékkal javultak és az életminőségem is hasonló százalékban lett jobb. A kezelés hihetetlen! Az én esetemben valóban hatásos volt és nem hezitálnék azon, hogy másoknak is bemutassam, akik pikkelysömörtől szenvednek.

 FONTOS! A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek személyes tapasztalatai. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!