Psoratinex/Soratinex sikersztorik Nagy-Britanniából - Joan Hart, 71 éves

A háztetőről akarom kiabálni a Soratinex nevét! Megváltoztatta az életem!

Körülbelül 10 évvel ezelőtt jelent meg rajtam a pikkelysömör, mikor nyugdíjba mentem. Éppen akkoriban zajlott a válásom is, valószínűleg a stressz váltotta ki nálam.

Először csak viszketett a bőröm, azt gondoltam allergiás reakció lehet, például kozmetikumokra. Ám ezután vörös, hámló foltok jelentek meg rajtam, amik átterjedtek a könyökömre és a lábamra. Három évbe telt, mire diagnosztizálták nálam a pikkelysömört, rettenetesen elkeserítő volt.

Mindenféle szteroidos krémet kipróbáltam, de egyiknek sem volt tartós a hatása. Nem hordtam már szoknyákat, csak nadrágok sorakoztak a szekrényemben. Ha olykor elmentem az edzőterembe, végig azzal voltam elfoglalva, hogy a könyökömet az oldalamnál tartsam, hogy elrejtsem a foltokat. A barátaimmal évente egyszer elutazunk egy hétvégére egy wellness központba, ami persze korábban nem jelentett gondot, ám most a pikkelysömör miatt a medence ki volt zárva. Egyszerűen képtelen voltam bemenni.

JH_
Joan sípcsontja a Soratinex kezelés előtt és után

Később a lányom, Catriona, kutakodott az interneten, és javasolta, hogy próbáljam ki a Soratinexet (a Psoratinex angol nyelvterületen forgalmazott márkaneve – a szerk.). Így is lett és heteken belül hatalmas változást láttam, sokkal bátrabban mentem edzeni. A barátaim nem akarták elhinni.

Idén pedig, a barátokkal töltött hétvégén ismét be mertem menni a medencébe. A barátaim szerint csodálatosan nézek ki, nem hittek a szemüknek. Annyival jobban és magabiztosabban érzem magam! A könyököm és a lábam most már hét hónapja teljesen tünetmentes, így csak állapotfenntartást végzek a Soratinex kenőccsel.

A háztetőről akarom kiabálni a Soratinex nevét! Megváltoztatta az életem!

Joan Hart
Joan Hart, 71 éves, nyugalmazott tanár Cambridge-ből

Eredeti cikk: https://www.franklpharma.co.uk/article/joan-hart

 

FONTOS! A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek személyes tapasztalatai. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!