Már két hét alatt látványosan javultak a tünetei - Horváthné Kőműves Erika története

Erika története egészen 14 éves koráig nyúlik vissza, ekkor tapasztalta a pikkelysömör kellemetlen apró pöttyökként jelentkező tüneteit, amely szinte az egész testét beborította. Panaszaival orvoshoz fordultak, aki először ennek hátterében a testét megtámadó, lappangó kórokozóra gyanakodott. Így ennek megoldásaként Erika manduláját egy műtét során ki is vették. Mindez nem vezetett eredményre, ezért bőrgyógyászhoz fordultak, aki megállapította, hogy a betegség öröklött. Az évek során a betegség hullámzó tendenciát mutatott: 18 évesen, ahogy jöttek - úgy el is múltak a tünetek. Pár év tünetmentes időszak következett, majd minden kezdődött újra. Az akut tüneteket szteroidos készítményekkel próbálták enyhíteni, de ezt az az akkor már kismama Erikának pici baba mellett nem javasolták. A fényterápia átmeneti segítséget nyújtott, de a kezeléseket megnehezítette egy váratlan betegség. A tüdőembóliára kapott vérhígító készítmények mellé ekkor már semmilyen gyógyszert nem szedhetett.

Az érintett testfelületek: fejbőr, kéz, hát, fül, de gyakorlatilag testszerte láthatóak a tünetek. Terhessége idején enyhült, szülés után viszont rendszerint újra és újra fellángolt.


Erika a kezelés előtt és után

Erika örömmel mesélte, hogy a pikkelysömör makacs tünetei a Psoratinex termékcsalád hatására már két hét alatt látványosan javultak. A plakkal borított, szinte lemezes testtájékok alól immár előtűnik egészséges bőre, még ha piros és érzékeny is egyelőre. A gél erős illatanyaga nem zavarja, a krém finom levendulaillata kifejezetten kellemes számára. Az olajat enyhén vizes keverékkel hordta fel, ezzel hosszan hidratált érzést okoz. Nem csak ezért ajánlja másoknak is a készítményt, hanem azért is, mert a több tíz éve tartó sebek okozta szégyenérzet és állandó magyarázkodás után végre nyáron is bátran rövidujjú ruhákba bújhat.

Erika úgy látja, hogy ez a krémcsalád hosszútávú, szteroidmentes megoldást nyújt. 

Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!