A Psoratinexről

A Psoratinex három lépésből álló kezelési programot Dr. Michael Tirant ausztrál orvoskutató-biokémikus fejlesztette ki - a termékcsalád tagjai nem tartalmaznak olyan szteroidokat, hormonokat vagy más gyógyszereket, amelyeket a pikkelysömör és más bőrbetegségek kezelésére szolgáló készítményekben gyakran megtalálunk. A Psoratinex összetevőit legnagyobb részben természetes olajok, növényi alapanyagok és ásványi összetevők alkotják.

Az európai klinikai, bőrgyógyász szakorvosok vezetésével végzett tesztek során az eredmények több mint 80%-os hatékonyságot mutattak, amely példa nélküli a gyógyszer hatóanyagot nem tartalmazó termékek piacán, egyben biztonságosabbnak és hatékonyabbnak bizonyult számos orvosi rendelvényre megvásárolható pikkelysömör elleni gyógyszernél.

A Psoratinex termékcsalád a következő elemekből áll:

- A tisztító gél gátolja a pikkelyesedést, finomítja a bőrt, és eltávolítja a száraz pikkelyeket, így elősegíti a Psoratinex kenőcs felszívódását.

- A kenőcs segíti a gyulladt bőr gyógyulását, a kellemetlen tünetek csökkentését.

- A kondicionáló olaj pedig hidratál és védőréteget képez, ezzel elősegítve bőr állapotának javulását. 

A teljes termékcsaládot testen és fejbőrön is lehet használni, a legjobb hatás érdekében viszont mindhárom készítményt ajánlott alkalmazni.