Psoratinex/Soratinex sikersztorik Nagy-Britanniából - Greg Pittard, 48 éves kereskedelmi igazgató Londonból

„18 éve küzdöttem a pikkelysömörrel a karomon, mellkasomon, hátamon és térdemen, míg 2017-ben bekerültem a Soratinex (a Psoratinex angol nyelvterületen forgalmazott márkaneve – a szerk.) angliai tesztvizsgálatába, melyet Anthony Chu professzor vezetett. Nem voltak nagy elvárásaim, akkoriban a testem 25%-át borította a pikkelysömör a rosszabb napokon, ami borzasztóan frusztrált. Ennek ellenére sosem hagytam, hogy teljesen eluralja gondolataimat és hangulatomat az állapotom miatt megváltozott külsőm, vagy hogy mások mit feltételeznek rólam. Viszonylag magabiztos személy vagyok, elég régen megtanultam már a belső erő és az önmagunkba vetett hit fontosságát.

Greg_1
Greg mellkasa a kezelés előtt és után

Ennek ellenére, a nagy szerelmemet az úszást két évvel korábban abbahagytam, miután észrevettem, hogy bámulnak az emberek. A párkeresésről is teljesen lemondtam, nem tudtam volna elképzelni, hogy bárkivel intim viszonyba kerüljek, miután úgy éreztem magam, ahogy, a saját testemmel kapcsolatban.

Az orvosom által előírt szteroidbázisú krémeket használtam, miközben elkeseredetten próbáltam rájönni, mi okozza a betegségemet, rengeteg pénzt elköltve, hiába. Senki sem tudta igazán megmondani, mi a bajom.

Greg_2
Greg karja a kezelés előtt és után

A Soratinex próbavizsgálatról egy baráttól hallottam, de amikor megtudtam, hogy a kezelés igazából egy újabb krém, kiegészítve egy géllel meg olajjal, az első gondolatom az volt, hogy „már megint itt tartunk…”. Ennek ellenére belekezdtem a kezelésbe az előírt módon. Aztán néhány nap elteltével javulást vettem észre.

Greg 05Egyszerre örömteli és sokkoló azt látni, hogy valami, amit tökéletesen visszafordíthatatlannak gondol az ember, ilyen gyorsan elmúljon. Alig pár nap után a vörös foltjaim szépen lassan eltűntek és az egészséges bőr fokozatosan átvette a foltok helyét. Később a gyulladás is lelohadt, ami egy nagyon fontos szempont a pikkelysömörrel küzdők számára. A bőröm állapota folyamatosan javul, jelenleg 70%-os a tünetmentesség, de természetesen szeretném elérni a 100%-ot. Lassan egy éve töretlen a fejlődés, ami egy rendkívüli dolog, hiszen gyakran a kezelések csak ideig-óráig működnek, a tünetek viszonylag hamar vissza szoktak térni. Már nem is használom a Soratinexet minden nap, csak alkalmanként, és mégis tünetmentes maradtam.

Sokkal boldogabb vagyok, magabiztosabb, végre párt is találtam egy csodálatos nő személyében. Nemrég nyaralni voltunk Szardínián, ahol én is fürdőruhára tudtam vetkőzni, mint bárki más, hogy a medence mellett napozhassak – csodálatos érzés volt!” 

Greg Pittard

 

 

Eredeti cikk: https://www.franklpharma.co.uk/article/greg-pittard

FONTOS! A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!