A FRANKL Pharma vállalatot 2003-ban alapítottuk Csehországban, amelyet 2010-ben a FRANKL Pharma Europe Kft. követett Magyarországon. Európában mi képviseljük és forgalmazzuk Dr. Michael Tirant orvoskutatót, biokémikust, a különböző bőrkondíciók (pl. pikkelysömör) döntően természetes alapanyagokra épülő kezelésének ausztrál feltalálóját és kifejlesztőjét. Dinamikus kisvállalatként kezdtük tevékenységünket, mostanra azonban cégünk a közép-európai piac mellett már az Egyesült Királyságban és Németországban is működik, így termékeink Európa közel összes országában elérhetővé váltak.
 
Dr. Michael Tirant Ausztráliából importált termékei nem tartalmaznak szteroidokat, hormonokat vagy más gyógyszereket, amelyek gyakran megtalálhatóak a pikkelysömör és más bőrbetegségek kezelésére szolgáló készítményekben. Az európai klinikai, bőrgyógyász szakorvosok vezetésével végzett tesztek során az eredmények több mint 80%-os hatékonyságot mutattak, amely példa nélküli a gyógyszer hatóanyagot nem tartalmazó termékek piacán.
 
Fontosnak tartjuk felhívni a figyelmet rá, hogy az eredeti recept alapján készült ausztrál termék 2001 és 2009 között először Dr. Michaels néven került forgalomba Magyarországon, azonban az akkori magyar forgalmazó céggel kialakult jogvita miatt lekerültek a hazai patikák polcairól. Ezzel egy időben azonban ugyanezen a néven egy, az eredetitől teljesen eltérő összetételű és hatású kozmetikumot tovább árusítottak. Éppen ezért - a megkülönböztethetőség érdekében Psoratinex® néven kerültek vissza a magyar gyógyszertárakba a pikkelysömörtől szenvedő betegek által régóta visszavárt, hatásukat már bizonyított termékek, amelyek az eredeti recept és gyártási technológia szerint készülnek.
 
A Magyarországon Dr. Michaels néven továbbra is forgalomban lévő termékekért cégünk, illetve Dr. Michael Tirant semmilyen felelősséget nem vállal, azoktól elhatárolódik!
 
Vállalatunk mindenkori célja, hogy bizonyítottan hatékony termékeinkkel betegeinket a lehető legteljesebb élethez segítsük hozzá – bár az orvostudomány mai állása szerint a pikkelysömör végleges gyógyítása még nem lehetséges (ezt mi sem ígérjük), a tünetmentesség elérésében és fenntartásában azonban segíteni tudunk. A FRANKL Pharmánál büszkék vagyunk betegeinkkel kialakult közvetlen kapcsolatunkra, amiben tudjuk, segítjük őket, szükség esetén például tanácsadást biztosítunk bőrgyógyász szakorvosokkal.
 
Szeretnénk továbbá kifejezni őszinte hálánkat Dr. Michael Tirant-nak, Dr. Révész Klaudia bőrgyógyásznak (Magyarország), Anthony Chu professzornak és Dr. Benedetta Brazzininek (Egyesült Királyság), Torello Lotti professzornak (Olaszország), Jana Hercogova, Frantisek Novotny professzoroknak és Dr. Stepanka Capkovának (Csehország), valamint Uwe Wollina professzornak (Németország), kapcsolatba kerülhettünk, és orvosszakértőként teljes odaadással dolgoznak a betegek érdekében!
 
Amennyiben kérdése lenne termékeinkkel kapcsolatban, vagy bármi másban a segítségére lehetünk, forduljon hozzánk bizalommal!
 
Mielőbbi tünetmentességet kívánunk!
 
A FRANKL Pharma Europe Kft. csapata