Ezért kell betartani a Psoratinex előírt használatát - Tóth József története

Ha valaki, hát Tóth József valóban sokat tud a szorgalomról: már 50 éve dolgozik festőként és a mai napig heti 50-52 órát dolgozik. Tíz évvel ezelőtt viszont váratlan nehézséggel kellett szembenéznie, kiderült, hogy psoriasisa van és azóta is folyamatosan küzd ezzel a betegséggel.

„Először apró pontok jelentek meg a fejemen, a könyökömön és a térdhajlatomon, majd ezek a pontok elkezdtek terjedni és úgy tűnt, nincs megállás” – meséli József. „Természetesen többször is elmentem bőrgyógyászhoz, így derült ki, hogy pikkelysömöröm van. Az orvosom ekkor tájékoztatott arról is, hogy bár nem vagyok fertőző, ez egy gyógyíthatatlan betegség és meg kell tanulni együtt élni vele.”

toth_fej
József fejbőre a kezelés előtt és után

József már annyi krémet és olajat kipróbált az évek során, hogy megszámolni se tudná, de nem járt sok sikerrel. Az esztétikai problémák mellett természetesen a viszketés is szörnyű velejárója volt a pikkelysömörnek, ami festés közben elég zavaró tud lenni.

József nemrégiben kipróbálta a Psoratinex termékcsaládot, ami végre enyhítette a tüneteket! Sajnos a kezelés nehezen tudja ellensúlyozni azt a tényt, hogy József több, mint 50 éve dolgozik rengeteg vegyszerrel, amik kikezdték már a bőrét, felborították végtagjain a bőr hidratációját. A könyökén és a karján ennek ellenére néhány hét után sokkal jobb lett a helyzet és a legkényesebb területen, a fejbőrén is sokat segítettek a krémek. Teljesen viszont nem tűnt el a pikkelysömör, mivel József nem tudta elfoglaltságaival összeegyeztetni a kúrával járó napi rendszeres bőrápolást. Sajnos nem tudott rendszeresen időt szánni az otthoni kezelésre, így a krémek a hatásukat sem tudták maradéktalanul kifejteni.

Toth_konyok
József könyöke a kezelés előtt és után

József ennek ellenére is örült az eredménynek, mivel a viszketés elmúlt és a foltok nem terjedtek tovább. Elmondása szerint jó szívvel tudná ajánlani a Psoratinexet minden pikkelysömörrel küzdő embernek, mert még a kezelés pontos betartása nélkül is észlelte saját magán a javulást. Az eddigi eredményeket látva már csak az elhatározás hiányozhat ahhoz, hogy József ennél is látványosabb eredményeket láthasson saját magán.

Természetesen mi mindenkinek azt ajánljuk, hogy a tünetmentesség eléréséhez tartsa magát a készítményekhez adott használati utasításhoz. Továbbá a termék használata mellett az életmódon való változtatás is fontos!