A Psoratinex javította az életminőségemet

"Szeretném, ha minden pikkelysömörben szenvedő tudná, hogy az állapotomban 95 %-os javulás állt be a Psoratinex termékeknek köszönhetően. 2004-ben kezdtem használni ezeket a természetes hatóanyagú termékeket azon 20 beteg között, akiket Professzor Novotny bevett a természetes alapanyagokra épülő új Psoratinex kezelés klinikai tesztjeibe. Nagyon örültem, hogy olyan termékek tesztelésében vehettem részt, amelyek nem tartalmaznak szteroidokat. Csak egy dolog járt az eszembe: bárcsak segítene legalább egy kicsit!

Alig hittem a szememnek. Mind pszichológiai, mind fizikai értelemben megkönnyebbülést adott. Elmehettem úszni rejtőzködés nélkül, élvezni tudtam a társasági életet szégyenkezés nélkül, hihetetlen megkönnyebbülés volt! Kétszer kellett naponta használnom, és a javulás látványos volt már három hét kezelés után (Psoratinex termékek: gél, kenőcs és olaj). Ennek az ausztrál növényi kúrának köszönhetően, 30 év után "csoda" történt, amelyre oly sok éve vártam.

Tavasszal tüdőgyulladást kaptam. Aggódtam a betegség visszatérése miatt, de annyira enyhe volt, hogy kellemesen csalódtam. Azokon a területeken, ahol nagy sebek és pikkelyek voltak, csak könnyű foltok és hegek maradtak. Azelőtt rengeteg pénzt, időt és fáradságot öltem olyan gyógyszerekbe, amelyek semmit sem segítettek. Csak most értem, hogy a Psoratinex mennyire megérte, miután már 6 hónapja nem tért vissza a betegség. Ajánlom a Psoratinex termékcsaládot azoknak, akik már mindent megpróbáltak, semmi nem segített, és már a reményüket is elvesztették. A Psoratinex termékek javították az életminőségemet. Akik ebben a betegségben szenvednek, tudják, hogy miről beszélek. Még egyszer szeretném megköszönni mindenkinek, aki segített a gyógyulásomban." Milos Zakoutsky