Ez a készítmény volt számomra a leghatásosabb

Nekem körülbelül 30 éve van pikkelysömöröm. Kezdetben nagyjából két darab ötforintos nagyságú folt volt a lábszáramon. Hosszas keresgélés után találtam egy orvost, aki akkor a megfelelő kenőcsöt felírta, és 2-3 hét után tünetmentes lettem. Sajnos arra nem emlékszem, mikor jöttek elő ismét a tünetek, de ugyanazt a készítményt használtam, viszont abba kellett hagynom, mert mellékvesekárosító hatása volt. Utána kipróbáltam más, gyári készítményeket, szinte minden hatás nélkül.


hauseristvan_kepA Psoratinex termékekre egy véletlenszerű munkahelyi beszélgetés során figyeltem fel. Miután felfedeztem a legolcsóbb akkori beszerzési helyet, meg is vásároltam egy kis szettet, és elkezdtem a kezelést, ami összességében körülbelül két tenyérnyi bőr felületet érintett. Bő két heti kezelés után tünetmentes lettem, ami több hónapig kitartott. Miután újra előjöttek a tünetek, egy bőrgyógyász javasolta a só- és fényfürdő kúrával összekötött kezelést, de mivel sajnos nagyobb területen jelentkezett a betegség, már nem múlt el teljesen. Hátrányaként talán azt említeném, hogy nem OEP-támogatott, ami nagyon jó lenne, és ugye a viszonylag magas ára, mindazonáltal eddig ez a készítmény volt számomra a leghatásosabb. Szerintem nem bonyolult a használatuk, mindenki ki tud szorítani naponta kétszer 10 percet a kezelésre.

Hauser István

FONTOS! A Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!