Szállítási módok

A webáruházunkban megrendelt csomagokat jelenleg a Sprinter Futárszolgálat szállítja házhoz. 

A Sprinter Futárszolgálat e-mail értesítés küld a csomag várható érkezéséről a szállítást megelőző munkanapon, az esti órákban. Az e-mail a következő információkat tartalmazza: a kézbesítés napját, a csomagszámot, az utánvét összegét, és a Sprinter elérhetőségeit.

A csomagokat a futárszolgálat munkatársai munkanapokon 9 és 18 óra között, előzetes telefonos egyeztetés nélkül szállítja ki. Javasoljuk, hogy olyan szállítási címet jelöljön meg a rendelés során, ahol a megjelölt időszakban Ön vagy megbízottja tartózkodik (pl. munkahely), át tudja venni a csomagot és ki tudja fizetni az esetleges utánvét összegét!

Amennyiben a kézbesítő futár a csomag átadását mégsem tudja teljesíteni a megadott címen, értesítést hagy a kézbesítési kísérletről. A küldeményről ezután az értesítésen megjelölt telefonszámon lehet érdeklődni. Sikertelen kézbesítés esetén a Sprinter Futárszolgálat az új egyeztetett időpontban vagy másnap díjmentesen megkísérli a második kiszállítást. Amennyiben ekkor sem járnak sikerrel, a csomag visszaszállításra kerül. 

A szállítási mód díja:

- 70 000 Ft alatti rendelési összeg esetén: 1990 Ft

- 70 000 Ft feletti rendelési összeg esetén: 0 Ft