Bátran ajánlja a Psoratinex termékeket - Botlik Szilvia története

portréSzilvia 29 éves koráig egészséges életet élt, amikor is a testén pikkelysömör szerű tünetek jelentek meg. Szilvia esetében a pikkelysömört a stressz váltotta ki, amely betudható húga súlyos betegségének. Mint a legtöbb embernél, nála is először apró pöttyök jelentek meg a két térdén és a két könyökén, amelyek idővel tovább terjedtek.

A bőrgyógyász természetesen megállapította a betegséget és szteroidos alapú gyógyszereket írt fel Szilviának, amelyek hosszútávon nem voltak hatásosak, és nem is szeretett volna rendszeresen szteroidot vinni a szervezetébe. Ekkor úgy döntött, hogy pénzt és energiát nem sajnálva mindent ki fog próbálni a gyógyulás érdekében. Külsőleg és belsőleg is rengeteg gyógyszert kipróbált, azonban a tüneteket egyik sem tudta az elvárt mértékben visszaszorítani.

Szilvia jelenleg 36 éves, és három évvel ezelőtt ismerkedett meg a Psoratinex termékcsaláddal. A Psoratinexet három hónapig használta a két térdére és könyökére. A kezelés sikeresen működött és elmúltak a tünetek.

Sajnos a történet itt még nem végződött happy enddel. Fél éve édesanyját súlyos betegséggel diagnosztizáltak, és Szilviánál a stressz újra előhozta a pikkelysömört. 

Másfél hónapja újra elkezdte használni a készítményt, ami ebben az esetben sem vallott kudarcot. A tünetek enyhültek, a sömör visszahúzódott az érintett területeken, és a tenyér méretű sömör majdnem hogy elmúlt.

BotlikSzilvia_elotte_utana_1
Szilvia könyökén már 1-2 hét kezelés után látszik a javulás

Szilvia teljesen meg van elégedve a Psoratinex termékcsaláddal. Azért osztotta meg a történetét, hogy minél több emberhez eljusson, hogy van gyógymód és minél több embernek segíthessen ezzel. Szilvia úgy érzi, hogy sok bőrgyógyász nem gondol arra, hogy a pikkelysömörösöknek egész életükre kell egy rendszeres és megbízható megoldás, inkább a gyors eredményt adó szteroidot írják fel. Ez azonban hosszútávon nem vállalható, kíméletes és hatásos alternatíva kell. Az orvosok véleményével szemben bátran ajánlja a Psoratinexet mindenkinek, aki pikkelysömörben szenved. Továbbá felhívja a figyelmet, hogy senki ne használjon ismeretlenből felbukkanó netes termékeket, mert a nagy részük átverés és nem is feltétlenül biztonságosak. Mivel a Psoratinex a patikákban is kapható, ezért kizárt, hogy kétes legyen az eredete, vagy ne lennének meg a megfelelő engedélyei.

Psoratinex honlapján és egyéb kommunikációs felületein olvasható beszámolók mind valódi emberek, személyes beszámolóiból készülnek. Ön is elmesélné történetét? Írjon a psoratinex@psoratinex.hu címre, bátorságát ajándékcsomaggal háláljuk meg!