Hogy használjam a Psoratinex termékeket?

A legeredményesebb kezelés érdekében mindhárom Psoratinex készítmény használatát javasoljuk, amelyeket szettben is megvásárolhat. Fontos, hogy betartsa a betegtájékoztatóban a kezelés idejére vonatkozó javaslatot (6-8 hét)! Vásárlás és használat előtt továbbá mindenképpen célszerű végigolvasni az összetevők listáját, hogy amennyiben valamelyik hatóanyagra esetleg ismert allergiával rendelkezik, elkerülhesse a kellemetlen reakciót.

Így alkalmazza a Psoratinexet testfelületen:
Nedvesítse be az érintett bőrfelületet és kenje be tisztító géllel. Habosítsa fel (szivaccsal is lehet), majd 2-3 perc múlva mossa le langyos vízzel, hogy leváljanak a pikkelyek, majd puha törölközővel törölje a bőrét szárazra. A letisztított bőrfelületet kenje be vékonyan Psoratinex Kenőccsel, ezután körkörös mozdulatokkal masszírozza be (ne dörzsölje) a bőrbe. Végül bőrét kenje be alaposan a kondicionáló olajjal! Jótékony hatású lehet, ha fürdővizét is gazdagítja néhány csepp kondicionáló olajjal.

Így alkalmazza a Psoratinexet fejbőrön:
Alaposan mossa meg a fejbőrét Psoratinex Tisztító géllel (mintha sampon lenne), majd jól öblítse ki. Szárítsa meg a haját, és kenje be az érintett felületet Psoratinex Kenőccsel, majd Psoratinex Kondicionáló olajjal, és hagyja hatni egész éjjel. (Természetesen éjszaka helyett nappal is használható, ha nem zavarja a termékek által a fejbőrön és hajon kiváltott zsíros hatás. ) Reggel mossa meg újra a haját a géllel vagy szokásos samponjával. Ezt ismételje meg minden nap a kezelés időtartama alatt!