Személyes tapasztalatok a Pszori blogról

2011 november 23-án fogtam neki a blog írásának. Az eltelt most már több, mint egy év alatt sok dolog történt, ideje lenne talán egy kicsit összefoglalni az eseményeket.

Tavaly december 19-én jutottam hozzá először a Psoratinexhez. Akkor kifejezetten rossz állapotban volt a bőröm, habár a tendencia már nem volt romló, de a hagyományos kezelési módszerekkel nem sikerül javulást előidézni. Akkor a hét elején vásároltam meg a termékcsaládot, és a hét végére már meggyőződésem volt, hogy újra tünetmentes leszek. Olyan gyors változást láttam néhány nap alatt amit az elmúl harminc évben soha semmilyen gyógyszertől nem tapasztaltam. Mindig volt bennem hit, de ez különösen nagy erőt adott a folytatáshoz. Érdemes visszaolvasni mit írtam egy hét kezelés után:

http://psoriasis.blog.hu/2011/12/26/boldog_karacsony_725

Tényleg megdöbbentő volt az eredmény.

Kezdetektől jöttek a levelek, megismerhettem néhány embert akikkel szórványosan még most is tartom a kapcsolatot. Volt akinek segített a Psoratinex, volt olyan is akinek nem, és volt olyan is akinek egy másik módszer vált be. Jók voltak ezek a visszajelzések, mert éreztem, hogy van értelme annak amit itt a blogon csinálok.

Januárban egy hónapig külföldön voltam, és mivel tovább tartott a kiküldetés, mint amire számítottam kifogytam a Psoratinexből. Lett néhány új pöttyöm. Miután hazaértem újra nekiálltam a kezelésnek, és néhány hét kezelés után teljesen tünetmentes lettem.

Február 20-án ezt írtam:

http://psoriasis.blog.hu/2012/02/20/heti_helyzet

Ehhez a poszthoz jött egyébként a blogon a legtöbb hozzászólás egy csomó egyéni tapasztalattal.

Februártól következett egy nagyon intenzív időszak. Készültem a Hosszútávú Triatlon OB-re, ami a verseny napjáig minden időmet, és energiámat lekötötte. Már a versenyt megelőző időszakban volt több megkeresésem. Szervezetek, ügynökségek, újságírók érdeklődtek mikor válthatnánk néhány szót. Egyre jobban nyomasztott, hogy mindig ki kellett térnem ezek alól. Féltem, hogy emiatt elveszíthetek fontos lehetőségeket. Próbáltam kérni mindenkit, hogy várjanak amíg túl leszek a versenyen. Ez is megtörtént.

A versenyt követő héten egy pesti kávézóban találkozhattam a Psoratinex feltalálójával Dr. Michael Tirant-tal ami szenzációs élmény volt számomra. Fél év leforgása alatt egy asztalnál ülhettem azzal az Ausztrál emberrel aki harminc év után megszabadított a pikkelysömör tüneteitől. 

A teljes blogbejegyzést és Pszori blogot IDE kattintva érheti el!