Psoriasis a hajas fejbőrön? Van megoldás!

Megbélyegzés, tévhitek, helytelen információk – mind plusz kellemetlenségek, melyet a fejbőrön és az arcon lévő pikkelysömör miatt kell elszenvedniük a betegeknek. A megnövekedett stressz ront a páciens állapotán, így a megfelelő kezeléssel elért tünetmentesség nem csak a külső, hanem a belső egyensúlyt is helyreállíthatja a pikkelysömörtől szenvedőknél. A Psoratinex készítménycsalád hatékony segítséget nyújthat ezen betegek számára, hiszen klinikai vizsgálatok alapján a plakkos pikkelysömörben szenvedők 80%-ánál jelentős javulást vagy akár teljes tünetmentességet hozott a kezelés. A kutatók külön vizsgálták a termékek hatását a hajas fejbőrön jelentkező psoriasisra. Ezen vizsgálatok a korábbi, teljes testet érintő kutatásokhoz képest is kiemelkedő eredményeket hoztak!

hajas-fejbor-psoriasis

  • A vizsgált betegek mindegyikénél 76-100%-os tünetmentességet értek el a hajas fejbőrön végzett kezeléssel.
  • Azon pácienseknél, akik korábban hajhullásról számoltak be, a 8. hét végéreáltalában megállt ez a folyamat, és számottevő mértékben tapasztalták a hajhagymák regenerálódását, a haj újbóli növekedését.
  • Mellékhatást csak a betegek kis százaléka észlelt, ezek mindegyike enyhe volt és magától elmúlt.

A Psoratinex a kutatások alapján tehát az egyik leghatékonyabb és legkíméletesebb módja a hajas fejbőrt érintő plakkos pikkelysömör tüneteinek enyhítésére vagy akár teljes megszüntetésére!

Kutatás: U. Wollina, J. Hercogová, M. Fioranelli, S. Gianfaldoni, A.A. Chokoeva, G. Tchernev, M. Tirant, F. Novotny, M.G. Roccia, G.K. Maximov, K. Franca, T.Lotti: Scalp psoriasis: a pomissing natural treatment. J. of Biological Regulators and Homeostatic Agents (JBRHA) 2016, Vol. 30, No 2 (S3) 103-108. (2016)