A Soratinex (Psoratinex) termékcsalád európai vizsgálati eredményei

A termékeket több európai kórházban és klinikán bőrgyógyász szakértők tesztelték. Az eredmények több mint 80%-os hatékonyságot mutatnak, amely precedens nélküli érték a nem-gyógyszer piacon. A pikkelysömör kezelésére szolgáló termékeink, amelyeket külföldön SORATINEX és Dr. Michaels, Magyarországon PSORATINEX néven forgalmazunk, a pikkelysömör kezelésére biztonságos és hatékony megoldásnak bizonyult.

A SORATINEX teszteredményeit a Journal of Biological Regulators and Homeostatic Agents (JBRHA) nevű befolyásos orvosi kiadványban publikálták (http://www.biolifesas.org/contentsJBRHA.html). A szaklapban való megjelenés tudományos bizonyítékként szolgál a SORATINEX termékek hatékonyságának tekintetében. A tanulmányok a PubMed-be is bekerültek (Egyesült Államok Nemzeti Orvosi Könyvtára, Nemzeti Egészségügyi Intézet), és az alábbi linkeken érhetőek el:

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27498651/?i=4&from=/27498657/related

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27498661/?i=2&from=/27498651/related

https://www.ncbi.nlm.nih.gov/m/pubmed/27498662/?i=2&from=/27498661/related

MEGJEGYZÉS A GYÁRTÓTÓL

A hazai gyógyszertárakban PSORATINEX® néven kaphatók a pikkelysömör kezelésében kiemelkedő eredményességgel alkalmazott eredeti, ausztrál, gyógyhatású készítmények, amelyeket Dr. Michael Tirant fejlesztett ki. A termékek 2001 és 2009 között voltak először forgalomban hazánkban Dr Michaels néven, azonban az akkori magyar forgalmazó céggel kialakult jogvita miatt az ausztrál termékek lekerültek a hazai patikák polcairól. Ezzel egy időben azonban ugyanezen a néven egy, az eredetitől teljesen eltérő összetételű és hatású kozmetikumot tovább árusítottak. Dr. Tirant ezzel kapcsolatban hangsúlyozta: „Éppen ezért − a megkülönböztethetőség érdekében – kerültek vissza PSORATINEX® néven a magyar gyógyszertárakba a pikkelysömörtől szenvedő betegek által régóta visszavárt, hatásukat már bizonyított termékek, amelyek az eredeti recept és gyártási technológia szerint készülnek”. A Magyarországon Dr. Michaels néven továbbra is forgalomban lévő termékekért Dr. Michael Tirant semmilyen felelősséget nem vállal és azoktól elhatárolódik.