Gyakori kérdések

1. Hogy használjam a Psoratinex termékeket?

A legeredményesebb kezelés érdekében mindhárom Psoratinex készítmény használatát javasoljuk, amelyeket szettben is megvásárolhat. Fontos, hogy betartsa a betegtájékoztatóban a kezelés idejére vonatkozó javaslatot (6-8 hét)! Vásárlás és használat előtt továbbá mindenképpen célszerű végigolvasni az összetevők listáját, hogy amennyiben valamelyik hatóanyagra esetleg ismert allergiával rendelkezik, elkerülhesse a kellemetlen reakciót.

Így alkalmazza a Psoratinexet testfelületen:
Nedvesítse be az érintett bőrfelületet és kenje be tisztító géllel. Habosítsa fel (szivaccsal is lehet), majd 2-3 perc múlva mossa le langyos vízzel, hogy leváljanak a pikkelyek, majd puha törölközővel törölje a bőrét szárazra. A letisztított bőrfelületet kenje be vékonyan Psoratinex Kenőccsel, ezután körkörös mozdulatokkal masszírozza be (ne dörzsölje) a bőrbe. Végül bőrét kenje be alaposan a kondicionáló olajjal! Jótékony hatású lehet, ha fürdővizét is gazdagítja néhány csepp kondicionáló olajjal.

Így alkalmazza a Psoratinexet fejbőrön:
Alaposan mossa meg a fejbőrét Psoratinex Tisztító géllel (mintha sampon lenne), majd jól öblítse ki. Szárítsa meg a haját, és kenje be az érintett felületet Psoratinex Kenőccsel, majd Psoratinex Kondicionáló olajjal, és hagyja hatni egész éjjel. (Természetesen éjszaka helyett nappal is használható, ha nem zavarja a termékek által a fejbőrön és hajon kiváltott zsíros hatás. ) Reggel mossa meg újra a haját a géllel vagy szokásos samponjával. Ezt ismételje meg minden nap a kezelés időtartama alatt!

2. Biztosítanak-e ingyenes termékmintákat?

Sosem küldünk termékmintát! Ennek oka az, hogy a kívánt javulás eléréséhez nem elegendő egy-két kezelés, így a mintákkal biztosítható minimális mennyiség csak félrevezető tapasztalatokat eredményezne. Nagyon fontos, hogy mind a három Psoratinex terméket együtt alkalmazza legalább az ajánlott időtartamban, azaz hat-nyolc hétig, így valóban jó eséllyel érhető el akár teljes tünetmentesség is.

3. Mire kell figyelni az alkalmazás során?

Három év alatti gyermeknél ne alkalmazza a Psoratinexet, továbbá a várandósság és szoptatási időszaka alatt történő alkalmazásról nem állnak rendelkezésre adatok, így általános óvatosságból ezekben az élethelyzetekben nem javasolt a készítménycsalád használata. Az összetevőkkel szembeni ismert allergia esetén, illetve fototerápiás kezeléssel egyidejűleg nem alkalmazható. Allergiás bőrreakció és nagyon ritkán folliculitis (szőrtüszőgyulladás) előfordulhat az alkalmazás során, amennyiben viszont a szokásos tünetektől eltérő reakciót észlel, azonnal mossa le a kérdéses területet és forduljon orvoshoz! Ügyeljen rá, hogy szembe és nyálkahártyára ne kerüljön a termék!

4. Jók-e a Psoratinex termékek a krónikus, plakkos pikkelysömörre?

Igen, a Psoratinex termékeket kifejezetten a pikkelysömör e leggyakoribb formájának kezelésére fejlesztette ki Dr. Michael Tirant ausztrál kutató, így rendkívül hatékonyak a krónikus plakkos pikkelysömör (psoriasis vulgaris) súlyosabb formáinál is. Az európai klinikai, bőrgyógyász szakorvosok vezetésével végzett tesztek során az eredmények több mint 80%-os hatékonyságot mutattak, amely példa nélküli a gyógyszer hatóanyagot nem tartalmazó termékek piacán, egyben biztonságosabbnak és hatékonyabbnak bizonyult számos orvosi rendelvényre megvásárolható pikkelysömör elleni gyógyszernél.

5. Jó-e a Psoratinex a pikkelysömör minden változatára?

Nem, csak a plakkos pikkelysömörre (psoriasis vulgaris) alkalmazható a termékcsalád, viszont, bár sok fajtája létezik ennek a betegségnek, az esetek megközelítőleg 90%-ában erről a típusról van szó, amelynek jellemzője a fehér pikkelyek által fedett piros foltok, így a legtöbb érintett használhatja a Psoratinexet. 

6. Hol szerezhetem be a Psoratinex termékeket?

Termékeinket legegyszerűbben a főoldalról elérhető webáruházunkon keresztül, vagy a +36 30 821 4260 telefonszámon vevőszolgálatunktól is megrendelheti.

Ezen kívül viszonteladó partnereinknél, illetve gyógyszertárakban is megvásárolhatja a Psoratinex termékeket.

7. Mit tegyek, ha a bőrömön tapasztaltam már allergiás reakciót?

Mielőtt megvásárolná és használni kezdené termékeinket, kérjük, hogy mindig tanulmányozza át az összetevők listáját - ha olyan tételt talál a hatóanyagok között, amellyel szembe ismert érzékenységgel bír, ne használja a Psoratinexet. Amennyiben nincs ismert allergiája, mégis kellemetlen bőrreakciót tapasztalna, mossa le a területet, és konzultáljon orvosával, hogy allergiáról, esetleg egy múló tünetről van-e szó.